Hej

Under Påsken kommer vi få möjlighet att komma igång med svetsningen av våra fibrer i våra hus på Tjörn. Clas Berntsson, som bor uppe på berget (“Nordinklanen”), jobbar med fiberinstallation och lovat oss att hjälpa till med sina expertkunskaper och tillsammans med oss i fiberföreningen slutföra installationen i våra fastigheter. Vi kommer att börja nu under Påskdagen och passa på när vi vet att flera kommer vara uppe då. Eventuellt kommer vi fortsätta lite på Annandagen också. Vi kommer sedan fortsätta någon/några helger längre fram så ni som inte fått upp röret än eller inte kommer upp till påsk behöver inte känna att ni missar tillfället. Självklart inte. Det är många fastigheter som skall görs och även föreningens hus och bodar.

Rent praktiskt kommer vi förbi under fredagen och lördagen för att inspektera ert “rörläge”, diskutera fiberdosans placering och höra med er hur er Påskdag (och ev Annandag) ser ut. Om ni inte fått upp röret är och vill diskutera så fyll det i formuläret nedan så vi inte missar att prata om det nu. Vi kommer sedan försöka beta av en hel del av våra fastigheter under Påskdagen. Om allt flyter på kan vi nog installera 2-3 fastigheter per timme. Rent praktiskt kommer vi först i samarbete med er skruva upp fiberdosan och förbereda fibersvetsningen så Clas kan jobba optimalt.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi vet hur ni kommer vara uppe i Påsk

Ditt Namn (Obligatorisk)

Din e-mail (Obligatorisk)

Ert aktuella mobilnummer (Obligatorisk)

Er Fastighet (beteckning eller adress)

Är röret uppdraget genom golvet, välj

Hur är ni uppe under Påsk? Markera

Meddelande

Hur ser det ut när det gäller Telias anslutning och när är vi igång?
Vi har beställt Internet för företag för drygt en månad sedan. Vi har fått bekräftelse att det kommer levereras senast 15/6 men vi tror och hoppas att inkopplingen kommer ske under Maj. Tyvärr har den sena vintern tjälen inneburit att de tvingas ta till en buffert när det gäller tiden. Vi kommer att informera er mer exakt när Skanova/Eltel gjort sin projektering och kommit tillbaka med ett mer fast datum.  Vi förstår att flera av er har andra abonnemang som skall sägas upp. Vi återkommer om det.

Vi har beställt all utrustning till avloppshuset och mediaomvandlaren och all kommer levereras veckan efter påsk. Därefter kommer David och Martin konfigurera systemet så vi kan provköra systemet och våra anslutningar i under maj,  i god tid innan Telia leverera anslutningen.

Har ni några frågor, ring gärna till Lars (0709871974)

Vi ses i påsk!