Songs in the Key of Life

Körprojekt i Betlehemskyrkan

 

Viktiga datum och tider

Pga Corona fick vi stoppa projektet våren 2020. Projektet kommer nu att gå igång igen i Januari 2022.

Nu planerad till våren 2022!

Aktuellt

 • Vi kommer att köra igång projektet igen i Januri 2022!

Om någon vecka, runt mitten av oktober, kommer alla datum vara satta och musiker bokade till konserten på senvåren. Vid det tillfället kommer vi skicka utt ett nytt email till de som var med tidigare och möjliggöra för de som är intresserade att anmäla sig till projektet.

Uppdatering 4/10 2021

Hej!

Här kommer en hälsning från oss i Betlehemskyrkan, ni har väl inte glömt bort oss och Stevie Wonders svängiga musik?!

Det har flutit mycket vatten under brorarna sen tidig vår 2020 när vi träffades och sjöng. Alla goda tankar till alla, vad vi nu än har gått igenom och varit med om sen sist.

Nu öppnar det upp sej allt mer och vi vill på detta sätt kommunicera att vi drar igång igen i vår, alltså våren 22. 

Så för dej som känner att det skulle vara kul att vara med och sjunga så bjuder vi in med start i slutet av januari 2022 och med konsert(er) i maj. Vi lägger upp ett repschema inom kort och vi sätter ett max-tak för antal körsångare. Vi kommer använda websidan wonder.biten.se som tidigare för att kommunicera men vi räknar med att skicka ut repschemat till er om någon eller några veckor. Därför tänker vi också att den som vill vara med anmäler sej i samband med det.

Det känns jätteroligt att vi får och kan musicera tillsammans igen och vi ser mycket fram emot att mötas i Stevie Wonders musik.

Återkommer inom kort med info om anmälan och rep- och konserttider.

Hoppas du vill vara med!

Maria och Ulli och co i Bk

/Maria

Uppdatering 2/4 - 2020

Det är nu 4 veckor sedan vi fick ta beslutet att skjuta på Stevie Wonderprojektet. Det var ett svårt beslut att ta då men nu när vi sett hur situationen utvecklats känns det bra att vi tog det så snabbt.

Vi får avvakta hur smittläget utvecklas och kommande prognoser innan vi kan börja planera för en återstart av projektet. Vi återkommer självklart så fort vi vet mer.

Under tiden får vi alla hålla socialt/fysiskt avstånd , tänka på de äldre och andra i riskgupper genom att ringa och kanske hjälpa dem att handla... och vara tacksamma för alla som jobbar inom vården.

Ta vara på er och lyssna gärna på Stevie Wonders musik på Spotify.

Resten av projektet skjuts till hösten pga av Corona!!!

Vi har tagit det smärtsamma beslutet att skjuta resten av Stevie Wonder projektet till hösten. Vi känner att vi som en så stor grupp måste medverka att Coronasmittan stoppas. Se det email ni fått!!!

Mail från Maria (skickat 11/3)

Hej!

Vi är väl alla medvetna om att Coronaviruset ställer till det på olika sätt, nu också i Sverige och Göteborg. Det påverkar ju även vårt Stevie-projekt.

---

Under eftermiddagen har det kommit rekommendationer om att man ska ställa in folksamlingar på mer än 500 personer. Det betyder ju att om vår planerade konsert skulle vara idag, så skulle vi ställa in den.

När det gäller övningarna så är vi ju också många, så det ger oss anledning att fundera på hur vi gör med övningarna, och det redan nu. För ja, vi är ju många.

---

Vi har velat lite fram och tillbaka under eftermiddagen men har nu bestämt oss för att vi skjuter upp hela projektet.

Alltså, inget rep imorgon heller.

---

Vi tänker att:

Det här ska ju vara nåt som bara är roligt, inte oroligt, och vi är rädda för att det redan skapat viss oro och osäkerhet bland er som är med. Det är det inte värt.

Vi tar på det sättet ansvar för den uppkomna situationen och följer regeringens rekommendationer när det gäller åtgärder för att minska smittorisken i stora folksamlingar. Vi undviker också en massa osäkerhet genom att ta beslutet redan nu. Det här är ju ett projekt som faktiskt går att skjuta upp.

---

Och så jobbar vi istället redan nu på plan B, dvs vi tar upp projektet igen i höst 2020! Prel har vi redan pratat om att dra igång rep i september och sen ha konsert i oktober. Vi återkommer om det, dvs vi bjuder in till rep och konsert enligt samma upplägg, och mer eller mindre börjar om. Och vi hoppas förstås att ni vill vara med!

---

Rent praktiskt så gör vi så att vi behåller vår hemsida där vi kommer lägga ut information. Så snart datum för nya rep och konsert är satta så går vi ut med ett mail. Vi hoppas att ni tycker det är okej att ni är kvar på maillistan. Om ni vill bli bortplockade redan nu skriv maila till stevie.wonder@biten.se med rubriken ”plocka bort mej”.

---

Så, ingen övning imorgon torsdag och vi skjuter på hela projektet.

---

Hoppas ni delar vår bedömning och har förståelse för vårt beslut. Och så hoppas vi det lyssnas vidare på och sjungs Stevie till dess vi ses i musiken i höst igen!

Maria m fl i Bk

 

Aktuell information om hur Betlehemskyrkan förhåller sig till coronaviruset hittar du på https://www.betlehemskyrkan.se/blog/2020/03/10/med-anledning-av-coronaviruset/

Preliminär låtlista för kören (någon kan försvinna)

 • Love´s in need of love today
 • Have a talk with God
 • Summer soft
 • Another star (kören sjunger leadsång)
 • Knocks me off my feet
 • I wish
 • You are the sunshine of my life (bakgrund till barnkören)
 • Isn´t she lovely (Quad libet med andra melodier, allsång)
 • Heaven help us all
 • As

Preliminär lista över andra låtar där kören INTE är med

 • Sir Duke (barnkör på svenska)
 • Ebony and Ivory (duett barnkör och solist)
 • Village ghetto land (solist stråk)
 • Contusion (instrumental, bandet)
 • Same old story (solist, piano, minikör)
 • Dont you worry bout a thing (solist, git, slagv, minikör)
 • If it´s magic (solist stråk)

 

Kontakt och frågor

Ulrika Henkelman,  ulrika@betlehemskyrkan.se