Singalong Julsång i Kungsbacka

Hej alla

Tack för konserten i lördags. Ni hittar bilderna på min webserver picturealbum.se/Singalong. Dessa bilder får ni använda hur ni vill på era Facebook och genom att högerklicka på bilden kan ni ladda ner den. Dessa är anpassade för att visas på skärm.

Om du vill ha bilder i högre upplösning kan jag dela dem på Google Drive. För att få tillgång till biblioteket mailar du det emialkonto du har kopplad till Google (du ser det om du vänsterklickar på din första bokstav i ditt förnamn som finns i en röd cirkel längst upp till höger i Google Crome) till emailkontot singalong@biten.se. Jag öppnar då upp delningen till dej där du kan ladda ner bilder högre upplösning för skärm (72 dpi) och om ni vill printa (240 dpi).

Filmen

Filmen tycker jag blev bra och jag har gjort en oklippt “deltagarkopia” som ni kan streama eller hämta på min Google drive. Den är jättestor (över 4Gb) så det bästa är att klicka på filen och streama…och spola och titta på det man vill se. Den är i HD så bäst är att se när man är uppkopplad på WiFi om du inte har obegränsat med mobilt bredband. Du får självklart visa den för dina vänner men du får inte ladda ner den för att sedan själv dela den öppet vidare. Om du maila mej din email för Google (se ovan) så kommer du också åt filmen!

Ulf kommer nog att klippa och dela några klipp som ni i er tur kan dela. Vissa sånger är ju hans och sen finns det äldre sånger som inte omfattas av begränsningar runt delningar.

MVH Lars