Eva Dahlgren - Körprojekt i Betlehemskyrkan

Viktiga datum och tider

ÖVNINGAR
Torsdag 7 feb  18.00-20.00
Torsdag 14 mars  18.00-20.00
Lördag 6 april  10.00-14.00
Torsdag 11 april  18.00-20.00
Torsdag 25 april  genrep fr 17.30

KONSERT
Lördag 27 april  Kören samlas 15.30
Konserten börja 18.00

Aktuellt

  • Kören samlas kl 15.30 på konsertdagen
  • Bjud in till konserten som börja 18.00
  • Maria och Ulrika uppmanade oss att öva hemma och gärna spela dem mycket på Spotify för att få in rytmen och texten.

TACK!!!

Tack alla i Kören, Barnkören, Bandet, Blåset, Stråkkvartetten, Tjejkvartetten, Cikus Unik, Robert, Simon, Ulrika och Maria...och ev de jag glömt. Vilken fantastisk konsert.

Om ni har vänner be dem maila bilder till eva.dahlgren@biten.se så kan jag göra den tillgängliga för alla.

Jag kommer sidan ligga uppe ungfär en månad så de som vill njuta lite till.

Filmen

Som jag skrev så har filmen blivit jättebra som en dokumentation av konserten. Det är alltid svårt att få ett bra ljud men jag tycker det blev bra. Tyvärr funkade inte YouTube för distributionen

För att inte bryta mot upphovmannarättigheter måste vi hantera materialet med omsorg. Jag har därför gjort Deltagarkopior så vi som varit med kan se och visa för våra nära och kära.

Eftersom filerna är stora är faktiskt DVD varit det bästa genom åren. Det är ju också ett bra sätt att arkivera. Jag har bränt 40 skivor och kan bränna fler. Ni som har DVD och bluerayspelare blir nog detta det bästa när det gäller kopiering och hantering. Jag kommer även göra den tillgänglig som fil men då är det bästa att tanka över filmen på ett USB minne. Det tar lite tid och är bökigare än DVD men flera kanske inte har DVD eller bluerayspelare längre.

I anslutning till Brittas Vardagsrum på Torsdag 2/5 kl  19 kommer jag vara i kyrkan. Det finns säkert flera som vill gå dit. Då har jag med mej DVDer och efter det mötet så kommer jag ha med mer Laptops för kopiering av filen till USBminne.

Jag tycker det primära är att alla som vill ha en kopia får en kopia. Mina omkostnader är minimala (mindre än 20 kr) för inköp för material. Jag tänkte inte ta betalt för materialet eller arbetet utan jag vill göra det för er. Jag tror dock att att flera vill ge en slant till Dream Orchestra istället. Kan vi inte säga att ni swishar över mellan 20-50 kr till mej så kommer jag sätta över 100% av pengarna till Dream Orchestra och då känner ni att ni betalar för mina omkostnader och ett arbete som Maria, Ulrika och undertecknad brinner för. Jag kommer fixa hur vi gör det kommande dagar.

Jag måste kolla om vi kan lägg upp det t.ex. via Google Drive så att jag kan se till att bara behöriga kan hämta filen...och självklart kan ni hämta på det eller de format som passar. Jag får återkomma om det.

Vad är då Brittas Vardagsrum? Britta Hermansson har haft möten i många år och bjudit in intressanta personer för prata om viktiga frågor. Under åren har det varit intressanta personer som varit där och jag kan verkligen recommendera det (https://www.facebook.com/brittasvardagsrum/)  . På torsdag så kommer  skådespelaren Mattias Nordqvist (Alias Gustaf Löwander från SVTs serie Vår tid är nu) kommer. Mattias har också varit en av de få manliga skådespelarna som verkligen öppet stöttat MeToo på ett starkt sätt.... Brittas gäster ställer upp gratis och den 100 lappen det kostar för oss att lyssna och fika så går hela beloppet oavkortat till det sociala arbete som Räddningsmissionen och BK gör med det öppna Cafét.

Efter vardagsrummet kan vi tjöta om hur bra konserten var och dela ut DVDer. Det går självklart bra att komma vid 20 bara för att hämta en skiva. Vi kommer ge möjlighet att hämta skivor vid andra tillfällen i Kyrkan under nästa vecka... Jag kommer uppdatera sidan om detta.

 

Affisch för konserten att distribuera

Körschema för konserten

Här nedan finns körschemat för  konserten på lördag...

Spotifylistor

Det finns 2 spellistor. Den ena innehåller bara låtar där kören är med och den andra innerhåller alla låter för hela konserten. 

Kontakt och frågor

Ulrika Henkelman,  ulrika@betlehemskyrkan.se

Länkar